Bitcoin klesl opět pod 7 999 USD

Bitcoin klesl opět pod 7 999 USD. Bitcoin a agregované kryptoměnové trhy za posledních několik hodin zaznamenaly určitou medvědí dynamiku, protože prodejci tlačili cenu kryptoměny pod klíčovou úroveň podpory. Dnes ráno 17. 10. 2019 se cena Bitcoinu vrátila pod 8 000 USD a v současné době se pohybuje okolo 7 935 USD.

Bitcoin klesl opět pod 7 999 USD

Pro býky není vše ztraceno – pokud kupující dotlačí cenu do oblasti kolem úrovně klíčového odporu, býčí trh by se mohl vrátit. Pokud ne, bude v konečném výsledku klesat ještě hlouběji, než najde novou podporu.

Poté, co se Bitcoin dostal na cenu téměř 14 000 USD, dosáhli investoři nejvyšších zisků až 350 %. Ale jakmile Bitcoin dosáhl stropu a nemohl stanovit nové historické maximum, kupní síla se rozplynula a na kryptotrhu ztratil zájem.

To lze vidět výrazným poklesem objemu obchodování a poklesem cen aktiv. Po rally směrem k 9 000 USD byla cena zastavena a tvrdě odmítnuta na zhruba 8 800 USD. To poslalo cenu kryptoměny zpět směrem k 8 000 USD.

Dnes ráno se Bitcoin zlomil pod 8 000 USD a nyní obchoduje na kritické úrovni podpory. Pokud dojde k narušení, mohou medvědi snížit cenu Bitcoinů na nižší úroveň podpory. Po neúspěšných pokusech býků vymanit se z dosahu, se medvědi nyní pokouší získat nadvládu. Kritická podpůrná zóna, na kterou je třeba dát pozor, je 7 337,78 USD a 7 702,87 USD. Pokud podpůrná zóna praskne a sestupný trend bude pokračovat, je další silná podpora mnohem níže – na 5 533 USD.  Bitcoin se ale při třech příležitostech odrazil poblíž 7 702 USD a dá se proto očekávat, že býci budou tuto oblast bránit.

Kde můžete koupit kryptoměny

Kryptoměny můžete zakoupit na burze Binance – registrace zdarma je ZDE

Bitcoin můžete nakoupit za české koruny na CoinMate – recenze a návod jsme pro Vás napsali ZDE

Další zajímavé články

Leave a Comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..